SECOND GRADE SAT TESTING SCHEDULE MARCH 14th – 18th

March 14th	Listening (40 minutes)	8:30-9:15
	Break (15 minutes)	
	Mathematics Problem Solving	9:30-10:30
	(60 minutes)	
)		0.00.000
March 15 th	Reading Comprehension (50 minutes)	8:30-9:30
	Break (15 minutes)	
	Spelling (40 minutes)	9:45-10:30
March 16 th	Language (55 minutes)	8:30-9:30
	Break (15 minutes)	
	Reading Vocabulary (30 minutes)	9:45-10:15
March 17 th	Environment (40 minutes)	8:30-9:30
March 17"	Environment (40 minutes)	0.30-7.30
	Break (15 minutes)	
	Mathematics Procedures (40 minutes)	9:45-10:30
March 18 th	Word Study Skills (30 minutes)	8:30-9:00
MUICH 10"	,	0.00-7.00
	Break (15 minutes)	
	OLSAT (2 hours)	9:15-11:15